Veloté sås..

Det är ju inte det lättaste att få arbete i dessa tider inte, säkert lämnat ut 200 skrivna cvn, ringt till 100+ resturanger  och skickat typ 100 000 mail till olika företag och de ända svaren man får är "tack för din ansökan vi hör av oss blabla"
Jaha? kul? å sen så ser man företag som söker medarbetare men då så  ska man självklart ha 20års erfarenhet inom det yrket som de söker folk.. va fan?
 
Folk får ju satsa lite på oss unga, vi som inte har så mycket erfarenhet inom arbeten men nej nej, "vi vill ha folk man kan lita på" eller hur tänker de?
 Tycker det är lite synd att folk är så egenkära och inte vågar offra lite för det stora helas bästa, earth hour var ett bra initativ och det borde helt klart göras mer sånt, synd bara att inte Stockholm var med på de som stad..
Ett yttryck som många människor i världen faktiskt borde använda sig av i vardagen är S.A.S motto "Who dares wins"

Nej jag vill ioförsig inte ha ett civilt arbete endå, förutom som tillsvidare arbete då men jag tycker endå att det är synd..
Nu har jag iallafall fått ett nytt mål, Soldat i den brittiska armén eller flottan eller kanske i flyget, det ska jag arbeta hårt för nu..annars finns ju Sverige eller Främlingslegionen kvar

Bra motto, använd er av det i vardagen.. om ni förstår innebörden

Märklig drömm minsann

Okej.. jag vet inte var eller hu drömmen började men jag ska berätta vad jag kommer ihåg från den..

Jag, Stefan, George och en massa andra påhittade människor (tror jag) var i ett land med stora berg och klippor som vette ut mot havet, men det var också delar av helenelund..
Nedifrån havet så växte det stora vinrankor upp mot bergen och det stod hus m.m på deras blad och det fans hus i klippväggarna också.. och alla människor i det vakna stadiet kunde springa snabbare än en leopard och hoppa hundratals meter i luften, vi hade alla otrolig kropskontroll.

Världen styrdes av en varlese som vi alla kallade "The old one" och det vara bara dennes utvalda som fick leva i det vakna stadiet.
Denne varelse manipluerade alla människors hjärnor och han fick kraft av att människorna var i hans drömvärld.
Jag och de andra tillhörde en rebell grupp (som lyckats ta sig ur det drömmande stadiet som är den värklighet vi lever i när vi är vakna).
Vi var lika många killar ock tjejjer i gruppen och varje par var tillsamans med varandra..
Guden ville alltså att vi skulle stoppas och justrera om våra minnen så att vi hamnade tillbaka i drömstadiet.

Jag, Stefan och två tjejjer hoppade från vinranka till vinranka medans vi vart förföljda av några små hjärnliknande varelser, de var rosaaktiga men med blålila munnar med stora mörklila vassa tänder lite här och var på kroppen som var formad som en slags rottkropp utan ben,svans eller huvud.
Plötsligt så hoppade en av varelserna på en av tjejjerna och hon föll livlös till marken(bladet) och jag visste att nu var den gamla guden inne i hennes hjärna och jagade henne där för att ställa om henne till drömmande stadium, vi var tvunga att lämna henne och hoppa vidare..

Vid mitt gamla dagis i helenelund så blev jag träffad av ett av djuren och jag såg hur jag själv sögs in i en slags portal och jag hamnade innuti min egen hjärna.
det var stora rosaliknande rum med dörrar i och olika spakar och knappar, plötsligt kom den gamla guden från ingenstans och jag flydde igenom dörrarna medans hans varleser förföljde mig, jag tog mig igenom flera hundra rum och tillslut kom jag till ett litet litet rum i djupet av min hjärna som såg ut som en toalet med en spegel på väggen, jag såg mig själv i spegeln och jag hade kortare hår än nu fast det var mörkade, nästan svart.. och jag visste att när som hällst så kommer guden att hinna ifatt mig..

Precis då så ramlar kuddarna ner som står på soffkanten och väcker mig med en smäll.. det kändes precis som att guden hade kommit och omprogramerat mig till sömnstadiet igen, när jag vaknade.. helt stört..


Det såg inte ut såhär men det var liknande
Hittade konstigt nog en bild som påminner mycket om min drömväld..

Intel: Konungen Zigge

Zigge är en så kallad persisk prins, fast han bor ju i Sverige så här blir det ungefär som Kung.
Zigge vakar över sina domäner både natt och dag, en aldrig sovande vakt som spanar ut över sitt mäktiga rike, medans han utför detta uppdrag av otrolig vikt så blir han uppassad av sina tjänare och slavar som borstar, kammar, tvättar, masserar och ger honom mat.
När någon tjänare inte gör ett tillsfredställande arbete så straffar Zigge det med döden, han äter upp den olydige helt enkelt.
Det finns många igenom historiens lopp som har försökt att besegra det mäktiga imperiet som utgörs av hela Europa med Zigge som dess centrum men ingen har hitils lyckats, det påfaller nu DIG hjäte, att erövra, besegra och befria de förslavade folken som lever under Zigges tyrani. Men var beredd på många mäktiga och storslagna slag innan Imperiet kan falla, Zigge kommenderar över de Brilliantaste hjärnorna världen någonsin skådat och de mäktigaste armeér som går att uppbåda, men det absolut farligaste i hans arsenal är endå de fruktade Svart-legionerna som ingen någonsin lyckats se och berätta om, det enda som finns att berätta är att landen de strider i aldrig blir sig lika igen, svart ödemark är allt som finns kvar efter deras massakrar.

Uppbåda nu all styrka som finns kvar i den fria världen och använd all din list, för det här kommer bli ditt livs och världens hårdaste kamp!


Ett av få fotografier som finns för att beskriva Zigge, studera hans ansikte noga innan uppdraget tar sin början...
Detta är alltså en av ytterst få bilder som någonsin tagits på den mörke Konungen

Friskis

Aldrig vart en gymm kille,gillar mer aktiva sporter. 
Men Stefan lyckades med å visa mig positiva sidor med gymmande förutom att hålla igång som jag inte tänkt på innan.. jävla dumhuvve man kan va ibland asså :D

- Socialt umgänge, de ä massor av folk man känner å inte känner som ä där, många nya möjligheter till vännskap med andra ord och jäkligt trevligt å umgås med gubbsen.

- God sömn, Inget slår sömnen efter ett ansträngande arbete

- Alla Sollentunas finaste tjejjer värkar träna där, såklart man måste vara där då ;D

- Viktor ä KING

vad ska man säjja?
Stefan är ett original


Ny dag, gamla ideér LEGIO PATRIA NOSTRA!

Idag vaknade jag av att Stefans mamma Eva kom in å väckte oss med ett barskt "UPP MED ER NU, SLÖFOCKAR!" (För en sekund som värkade som en evighet fick jag för mig att det var LT.Broman som kom in och skrek som på regementet i gamla tider) kl 8:45 på morgonen med medelandet att jag skulle åka hem å träffa in min egen mamma å laga mat med henne.
Jag flög upp fort som fan ur Christóff (bäddsängen) och trollade på mig kläderna på en sekund, rusade ner, snubblande på en söt tjejj (boeg skit) å han precis med bussen, väl hemma så var mamma ingestans att se...

Timmarna gick och tillslut kom mamma, kl 12:21, alltså hade jag inte riiiiktigt behövt skynda så mycket, Alds..
Till råga på allt så började träningsvärken från gårdagens gympass att sätta igång även fast jag slocknade kl 22:00 hemma hos Stefan kvällen innan så jag var helt död tills lunchen som jag och mamma lagade serverades, vi lagade dock 15 portioner för mycket så det blev liiiiiite över...

jag kan göra fint oxå!  MINTs I kalles-krona ägde som ni ser
Så såg EN protion ut..

Har seriöst börjat fundera över främlingslegionen igen men ska testa officers linjen i Svea rike först och främst, saknar den jäkla uniformen och lidandet lite för mycket för min smak och något måste göras, specielt nu när det är lågkonjuktur och krig utav bara helvete i världen, att hjälpa till är min grejj, så därför skadar de ju inte å hålla kroppen igång på gymmet + alla fiiiiiiina tjejjer där å såklart mina pojkar små

Fiiina gympojkar  Felix(Beef), Axel(gammal Hollies jacka), Viktor(Reeedhead), Oscar (cool ?)
Dock är de inne i ett 20 tält hära, friskis å svettis ä lite finare en de..dummer





Jag efter första veckan i grönkläder + min varg
Stilig och stolt I grönkläder som sagt.. vill dock fortsätta och bli såhär i framtiden
                                                              |
                                                              |
                                                              |
                                                              v

                                Liite tuffare en min gamla 58a
                                Målbilden för min karriär, eller ja
                                 General ä ju inte helt fel de me


Sååå en bra dag å som Stefan så klassiskt barrockt skulle säjja..
Boeeeg!

Stefan... fan....

Jag låg och såv.. helt plötsligt ringer Stefan på mobilen å säjjer att hans skola ä instäld idag å frågar om han kan komma över, ja svamlade nått om aaa visst å somnar om..
SEN helt plötsligt knackar de på dörren utav bara helvette å jag flyger dit fort som fan för att finna Stefan livs levande å glad där.. klockan är 8:11

Jag släpper in honom och går för att lägga mig å sova igen.. bara att då sätter han sig i köket å skriker om massa recept i min kokbok i en halvtimme, tillslut får jag nog och går upp å sätter mig vid datorn för att göra han lite sällskap.. stackarn verkar vara uttråkad, bara att då springer han iväg till sängen å lägger sig där å somnar.. jaja visst, fint..
Nu är jag alltså klarvaken och Stefan sover isället.. jag besultar mig för att spendera nåra timmar vid datorn, klockan blir 12 och han vaknar tillslut, då har jag lagat lunch som han snor till sig lite av.. sen ringer Olle å säjjer att han ska komma strax och nu är klockan 14:38 så 2½ timme har gott.. Tidspassning?!

Nu har jag precis duschat å torkar fötterna med värmeljus för å få på sockarna smidigare, vilken bra ideé..
å då medelar Stefan att vi ska dra å gymma runt 4-5 .. onödig dusch..

MEN de gör inge för de ä trevligt med sällskap! :D


Stefan, var hitta du de där?

Å nu har stefan hittat speciella kläder som han bara måste prova..

Sjalen är från Hyllan
Jackan från Hernelind
Kjolen är från Garderåben där borta
Bootsen är från Skohörnan

Allt till ett pris av 2 hantlar!

Olle, min Olle..

Sen har vi Olle, originales original.
Han har spelat och klarat av alla spelen i Finalfantasy serien, sett alla animeserier värda att nämnas, sett alla filmerna i "1001 movies you got to see before you die" boken och kommenterat dem, studerar till att bli idrottslärare, spelat innebandy hela livet, "lånat" halva min garderbob och stefans med, spritt kärlek över jorden, snusar, röker och kollar på fåglar.
Ja det är Olle de, ja juste han umgås med sin flickvänn ungefär 48,3 timmar om dygnet också, vilket bland annat ledde till att han missade min och Stefans beryktade 72 timmars utmaning...men jag är inte bitter..
 
Med andra ord så är det omöjligt att spendera en stund med enbart Olle vilket är lite synd då hans livserfarenheter är så unika och extra-ordinära så att vi alla vill ta del av dem, men icke.. och inte kan han tala om de i sin flickas närvaro inte, han beter sig faktiskt liiiite tråkigare än normalt när han är med henne, inte att han är tråkig utan henne tvärt om faktiskt!
Jag saknar gamla singel-olle ja..

2 plagg är inte olles från början.. gissa vilka och vinn! :D
Titta så söt han är våran lilla olle! BLI SINGEL IGEN!

Plutonen

Jag med flera medlämmar av plutonen steg i fredags kväll in i grottan för att slå ihjäl en ohygglig best, detta monstrum har kallats Girki i många av världens kulturer och i fredags kväll så steg vi modiga själar in i hans grotta..


Jag med den blåa tröjjan i mitten omgiven av min hänförda pluton..


så vi tyckte att vi skulle ha en liten fest hemma hos mig efter denna bravad, och trevligt hade vi minsan! som bilden nedan visar!

från höger sett: Viktor(Redheadet), jag(micke), Stefan, Martin och Olle!  Plutonens finest!

One ½ men

Viktor och Stefan är två karaktärer av enastående slag.
Den ene, Stefan är en man som vill bli en så stor skådis som Brad Pit och Tom Cruise tillsamans, redan gjort sig ett namn igenom sollentuna TV med miniserien gränsfall. Dock har Stefan hängt sig fast tron att han är kort och liite för fet.. men det är ju bara löjligt!
Hanns blogg finns förövrigt länkad på sidan ---------->

Sen har vi Viktor, grabben med rullstolen, mannen med fåglarna och duschvoltaren, en legend i Sollentuna
med sina tokigheter och buskhoppande, legendarisk följeslagare till Felix med allt gear och husse till Bosse.


pojkar små med armar stora!

Ny dag, nya ideér

Som alltid så strävar vi människor efter mer pengar och hur hemskt det än låter, mer makt.
Med detta i tankarna så har jag och min kära broder funderat och gjort en del research och kommit fram till att bloggande är en god idé för lite passive income och alltså föddes denna bloggen, japp jag har rasat mot blondin-bella och kenza många gånger i regementets kära korridorer eller i skogarna under övningarna men ibland så måste man inse att det trots allt ligger någånting i det de gör, att anpassa sig eller vidareutveckla sig kanske man ska säga.

Nog om de, jag är trots allt en total newbie så nu ska vi se om en fin bild kan få en plats här!
Simon öberg, vår käre SISU förare tog denna fantastiska bild på en del av åre

RSS 2.0